Blog

Partytent verwarming

Wil jij er het hele jaar door warmpjes bij zitten? Met sfeervolle terraswarmers kun je ook op frisse dagen van je terras, tuin of balkon genieten. Of het nu midden in de zomer is of hartje winter: onze terrasverwarming voorziet elke avond van een sfeervol temperatuurtje.

Lees meer...

Partytent kopen in Nijmegen

Bij Partytent-Online bent u aan het juiste adres. We kunnen de partytent bij u in Nijmegen bezorgen maar u kunt hem ook afhalen. Partytent-online levert al meer dan 10 jaar een groot assortiment professionele partytenten, vouwtenten, feesttent accessoires, party meubilair en tuinpaviljoens aan particulieren en verhuurbedrijven.

Lees meer...

Partytent kopen in Rotterdam

Uw partytent kopen in Rotterdam? Laat uw partytent netjes thuis bezorgen! Partytent-online.nl levert al meer dan 10 jaar een groot assortiment professionele partytenten, vouwtenten, feesttent accessoires, party meubilair en tuinpaviljoens aan particulieren en verhuurbedrijven.

Lees meer...

Partytent verhuur online

Bent u op zoek naar een betrouwbaar partytent verhuurbedrijf in uw regio, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Stop met zoeken en kijk op www.partytentverhuur-online.nl.

Lees meer...

Partytent kopen in Amsterdam

Uw partytent kopen in Amsterdam? Laat uw partytent netjes thuis bezorgen! Partytent-online levert al meer dan 10 jaar een groot assortiment aan partytenten, easy up tenten, feesttent accessoires, meubilair en tuinpaviljoens aan particulieren en verhuurbedrijven.

Lees meer...

Partytent PVC

Deze PVC partytent is van duurzaam 550gr m2 PVC dak, zeil zijdelen en roestvrije 38 mm buizen, wat bij goed gebruik jaren mee gaat. In de volksmond wordt dit duurzaam PVC materiaal ook wel vrachtwagenzeil genoemd.

Lees meer...

Opvouwbare Partytent PRO 40

Opvouwbare Partytent Pro-40 is de middenklasser in ons assortiment, doch behoort deze tot de top van wat er te verkrijgen is. Sterk en solide aluminium hexagonaal frame voor commerciƫle toepassingen.

Lees meer...

Opvouwbare Partytent PRO 50

Opvouwbare Partytent Pro-50 is de top van het assortiment sterk en solide aluminium hexagonaal frame voor commerciele toepassingen. Kwaliteit en uitzonderlijke duurzaamheid en kracht, praktische bruikbaarheid en waar voor je geld.

Lees meer...