LET Op: Wij verwelkomen u per vandaag op ons nieuwe adres, De Amert 152, 5462 GH in Veghel

Sluiten

LET Op: Wij verwelkomen u per vandaag op ons nieuwe adres, De Amert 152, 5462 GH in Veghel

Sluiten

Blog

Partytent onderdelen

Ongelukken gebeuren! Wij bij partytent-online zijn ons hiervan bewust. Maak je geen zorgen - we hebben een enorme collectie van partytent reserveonderdelen en accessoires.

Lees meer...

Partytent vastzetten

Het vastzetten van een partytent is heel belangrijk. Bij het plaatsen van een partytent dient u altijd na te denken over hoe u de partytent vastzet (of verankert). Het niet of onvoldoende vastzetten van de partytent kan ervoor zorgen dat de partytent eenvoudig wordt opgetild. Dit kan enorme schade veroorzaken aan de partytent. Je kunt dit makkelijk voorkomen door de partytent goed vast te zetten.

Lees meer...

Partytent kopen

Partytent-Online probeert u een aantal zaken duidelijk te maken omtrent de partytent waar u naar moet kijken bij de aanschaf van een partytent.

Lees meer...

PVC Partytent Schoonmaken

Het dak en de zijwanden van uw partytent schoonmaken wordt gedaan met lauw warm water en groene zeep. Schimmelvlekken of oxidatie (eventuele roestvorming)  kunt u op uw PVC partytent schoonmaken met een lichte chlooroplossing.

Lees meer...

Partytent uitleg

U weet niet meer wat voor soort of type partytent u wilt aankopen? Wat is het verschil tussen al die soorten partytenten? Wij proberen u hier stap voor stap de verschillen tussen de vele aangeboden partytenten uit te leggen.

Lees meer...

Grizzly Outdoor een Sterk Merk

Grizzly Outdoor Partytenten Grizzly outdoor is inmiddels uitgegroeid tot een sterk merk in partytenten wereld. Door de zeer goede kwaliteit, gevarieerd en uniek aanbod en daarbij uitstekende garantievoorwaarden zijn we trots om dit merk in Europa te mogen voeren. Wij zullen er ook naar streven dezelfde service te bieden die bij dit topmerk behoort.

Lees meer...