Sterke partytent kopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Kom ook een bezoek brengen in onze showroom

Sluiten

Sterke partytent kopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Kom ook een bezoek brengen in onze showroom

Sluiten

Grizzly Outdoor een Sterk Merk

Grizzly Outdoor Partytenten

Grizzly outdoor is inmiddels uitgegroeid tot een sterk merk in partytenten wereld.
Door de zeer goede kwaliteit, gevarieerd en uniek aanbod  en daarbij uitstekende garantievoorwaarden  zijn we trots om dit merk in Europa te mogen voeren. Wij zullen er ook naar streven dezelfde service te bieden die bij dit topmerk behoort. 

 

Diversiteit Grizzly Outdoor modellen

De variatie van modellen en partytenten is zeer overzichtelijk en bestaat uit enkel topkwaliteit partytenten.

2.2 Professional
Dit model is een traditionele partytent met een zadeldak, verkrijgbaar in 14 afmetingen in 5 verschillende kleuren en allemaal gemaakt van duurzame materialen.

Easy Up

  • Eenvoudig op te stellen partytent door scharniertechniek, bekend als Easy Up tent of Vouwtent.
  • Voor ieder wat wils, maar liefst in 3 types verkrijgbaar, 4 verschillende maten en vele kleuren. Wederom duurzaam en top kwaliteit.
  • Op alle 3 de verschillende modellen zit hetzelfde type dak doek.
  • Grizzly Outdoor maakt geen onderscheid in kwaliteit en kiest dan ook alleen voor het beste. Daarbij wordt er bij ieder model gratis een verrijdbare tas en een set haringen met scheerlijnen meegeleverd.

De 3 verschillende modellen:

PRO-GO
Het instapmodel vouwtent, 40 mm hexagonale (6 hoekig)staal gecoate buizen. Wanddikte 1,2 mm, hamerslag nylon verbindingen.

PRO-40
40 mm hexagonaal buizen (50mm van hoek naar hoek gemeten). Aluminium wanddikte 2 mm, hamerslag nylon verbindingen.

PRO-50
Professioneel, beste op de markt te verkrijgen. 50 mm hexagonaal buizen (60mm van hoek naar hoek gemeten). Aluminium met een wanddikte van maar liefst 2 mm, aluminium verbindingen.

Paviljoen Grizzly Europe
Het tuinpaviljoen is een verlengstuk tussen woonkamer en tuin en draagt bij aan de sfeer van uw tuin. Grizzly Outdoor heeft met de Europe paviljoen een zeer mooi paviljoen met een oersterk frame dat jaren mee zal gaan.


Door de verscheidenheid in maten en kleuren vindt u geen groter en beter assortiment. Tevens garandeert Grizzly Outdoor dat de klant na aankoop, nog 5 jaar lang reserve onderdelen kan aankopen van de Grizzly Europe modellen. Ook een zeer sterk ander punt is dat de daken waterdicht zijn. Dat zijn punten waarom wij graag dit merk in ons assortiment aanbieden.