Welkom bij Partytent-Online. De winkel is geopend tijdens onderstaande openingsuren. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Partytent 4x4 meter

Topkwaliteit Partytent 4x4m

Bent u op zoek naar een kwaliteit partytent 4x4?

De beste kwaliteit partytent 4x4 kunt u bij Partytent-online kiezen in ons grote assortiment. Wij geloven in het belang van kwaliteit.

De Afmeting 4x4 is een van de meest populaire partytenten. Voor veel feesten is deze middelgrote partytent al voldoende om comfortabel in te kunnen vertoeven. Een partytent 4x4 meter heeft een oppervlakte van 16 m². Gemiddeld kunt u uitgaan van 0.8 m²  tot 1 m²  per persoon. Deze tent is dan ook geschikt voor +/- 16 tot 20 personen.

Afhankelijk van de meubilair dat u in de partytent 4x4 plaatst vermindert het aantal personen.

Er zijn enkele belangrijke punten waarop u moet letten als u uw partytent gaat kiezen.

Kwaliteit dak-zeil Partytent 4x4

Het dak-zeil/wanden van een partytent 4x4 bieden wij aan in 3 soorten materialen:

  • PE = Polyethyleen

PE wordt vervaardigd uit zeil met een gewicht van 60 tot 300 gr per m² en wordt vaak op de Nederlandse markt aangeboden in de goedkopere partytenten segment.

Partytent-Online biedt deze Partytent 4x4 aan met zeil van 240 gr m² omdat wij vinden dat de diktes lager dan 200 gr m² niet voldoende van kwaliteit zijn.

  • PVC = Polyvinylchloride (vrachtwagenzeil)

De PVC partytent 4x4 wordt aangeboden tussen de 380 en 640 gr per m²

Partytent-Online biedt deze aan vanaf 500 gr m²  tot 640 gr m², we kiezen hier wederom voor de betere kwaliteiten aan te bieden.

Voor Easy Up partytent 4x4 hebben wij een speciale All Season Ribstop PVC Doek waar horizontaal en verticaal dikkere draad door het doek geweven is om het materiaal sterker te maken. 

  • Polyester (dakzeil)

De Polyester Easy Up partytent 4x4 bieden wij aan in 600 gr per m² PVC coating 100% waterdicht.

De dak-zeilen/wanden zijn van goed, beter naar de beste kwaliteit, geschikt voor ieder weertype en een goede keus als u af en toe gebruik gaat maken van uw partytent 4x4. Laat u hierover door ons informeren.

Overzicht van de diverse partytenten 4x4 meter

 

PE Partytent 3x4 m partytent 4x4 PVC partytent Grizzly Outdoor 4x4 pvc Easy Up partytent 4x4
Partytent 4x4 PE Partytent 4x4 PVC  Partytent 4x4 PVC, Top merk Grizzly Outdoor Easy Up Partytent 4x4, Polyester of PVC

  

Verschillen in frames

Frames zijn er in diverse soorten en materialen, traditionele 4x4m partytenten van 19mm tot aan 50mm, staal gecoat, geverfd of gegalvaniseerd met wanddiktes van slecht 0.4mm tot aan 3mm.

De traditionele partytenten die wij aanbieden zijn van sterk gegalvaniseerd staal, 38/42mm met een wanddikte van 1,2/1,4mm.

Wij kiezen niet voor een dun wandig frame omdat dit niet sterk genoeg is en geen dikwandiger frame omdat dit dan te zwaar gaat worden voor transport en opstellen.

De frames van Easy Up partytenten 4x4 zijn in 6061/T6 aluminium 2mm leverbaar.

Zijwanden bij de partytent 4x4

De PE, PVC  traditionele partytenten 4x4m worden standaard geleverd met zijwanden. Hierdoor zijn ze compleet rondom dicht te maken waardoor ze wind- en regendicht zijn. Prima te gebruiken in alle jaargetijden. In combinatie met een partytent verwarming is winters weer prima te doen.

De zijwanden van de partytent 4x4m zijn voorzien van extra tochtflappen aan de grond en vensters die veel licht doorlaten. 

Voor de GO-UP50 Professionele Easy Up partytenten 4x4 zijn zijwanden optioneel en kunt u kiezen in dichte, met venster of met ingang. Veelal worden deze gebruikt voor markten/braderieën, evenementen  en beurzen waardoor deze Easy Up partytenten vaak niet geheel gesloten hoeven te worden. 

partytent-online

 

 

 

 

 

Welkom bij Partytent-Online. De winkel is geopend tijdens onderstaande openingsuren. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten