Bestel online of bezoek onze showroom. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Partytent 3x4

Partytent 3x4 van Topkwaliteit

Partytent 3x4 Grizzly Outdoor PVCEen partytent 3x4 van topkwaliteit koopt u vanzelfsprekend bij de Partytent specialist van Nederland: Partytent-online. Hier vindt u de beste kwaliteit Partytent 3x4m in ons grote assortiment. Wij geloven in het belang van kwaliteit. U wilt niet dat uw Partytent 3x4 na een of enkele keren gebruik al tekenen van slijtage vertoond. 

Kwaliteits dakzeil en tentdoek

Het dak-zeil/wanden van een partytent 3x4 kan geleverd worden in 2 soorten materialen:

  • PVC = Polyvinylchloride (vrachtwagenzeil). De PVC partytent 3x4 wordt aangeboden tussen de 380 en 640 gr per m². Partytent-Online biedt deze aan vanaf 500 gr m² tot 640 gr m² (brandvertragend). We kiezen hier wederom voor de betere kwaliteiten aan te bieden 
  • Polyester (doek). De Polyester paviljoen/partytent 3x4 wordt aangeboden tussen de 160 en 350 gr per m² met diverse soorten coating ( lees hier meer over de coatings). Partytent-Online biedt de paviljoen aan tussen de 270 gr m² en de 300 gr m², Zoals u ziet kiezen we hier wederom voor de betere kwaliteiten. De dak-zeilen/wanden zijn van goed, beter naar de beste kwaliteit, geschikt voor ieder weertype en een goede keus als u af en toe gebruik gaat maken van uw partytent. Laat u hierover door ons informeren.

Overzicht partytenten van 3x4 meter

 

 

 

Partytent 3x4 Grizzly Outdoor PVC

Partytent 3x4 PVC Grizzly Outdoor

 

 

Verschillen in frames

Frames zijn er in diverse soorten en materialen, traditionele partytenten van 19mm tot aan 50mm, staal gecoat, geverfd of gegalvaniseerd, en paviljoens in staal of aluminium. Meer details hierover vindt u op de volgende pagina.

Afmetingen en oppervlakte

Een partytent van 3x4 meter heeft een oppervlakte van 12m². Gemiddeld kunt u uitgaan van 0.8m² tot 1m² per persoon. Deze tent is dan ook geschikt voor +/- 12 tot 16 personen. Afhankelijk of u 1 of meerdere statafels in de partytent 3x4 plaatst, wellicht nog krukken of een bar, vermindert het aantal personen. Wij adviseren u rekening te houden met de indeling alvorens u de maat kiest.

Zijwanden standaard bijgeleverd

De partytent 3x4m wordt standaard geleverd met zijwanden. Hierdoor zijn ze compleet rondom dicht te maken waardoor ze wind- en regendicht zijn. Prima te gebruiken in alle jaargetijden. In combinatie met een partytent verwarming is winters weer prima te doen. De zijwanden van de partytent zijn voorzien van extra tochtflappen aan de grond en vensters die veel licht doorlaten. Bij de paviljoen/partytent 3x4 worden ook nog muskietennetten meegeleverd, om zo vliegend ongedierte geen kans te geven in uw paviljoen te komen.

Tuinpaviljoen/partytent 3x4 m


Tuinpaviljoen 3x4 Polyester

Buitengewoon goede partytent 3x4

Bestel online of bezoek onze showroom. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten