Onze winkel is nu geopend op afspraak, Online 24/7 open en orders worden gewoon uitgeleverd.

Sluiten

Onze winkel is nu geopend op afspraak, Online 24/7 open en orders worden gewoon uitgeleverd.

Sluiten
 

Over Partytent-Online

Bij Partytent-Online bestelt Europa al ruim 12 jaar verschillende soorten partytenten.
Bestel heel gemakkelijk uw partytent voor elke gelegenheid.

Bij Partytent-Online bent u aan het juiste adres voor allerlei verschillende soorten partytenten. Op zoek naar een partytent? Wij leveren al ruim 12 jaar een groot assortiment partytenten. Wij leveren onder andere professionele partytenten, easy up tenten, partytent accessoires en partytent meubilair voor particulier en bedrijven.

Contactgegevens
  • Partytent-Online
  • De Amert 152
  • 5462 GH Veghel
  • Nederland
  • Routeplanner

Partytent-Online is Nederlands grootste specialist in hun vakgebied, door de jarenlange ervaring in de branche kunnen wij u altijd van de juiste informatie voorzien.

Een tent voor elk evenement

Bij Partytent-Online bestelt u heel gemakkelijk en snel een partytent om uw evenement compleet te maken. Houdt u een groot of klein feest? Voor elke gelegenheid is er een geschikte tent. Bij Partytent-Online helpen we u graag met de zoektocht naar de perfecte partytent. Bent u op zoek naar een tent om meer sfeer te creëren? Dan zijn de pagodetenten de perfecte tent. Op zoek naar een partytent die je snel op zet? De Easy Up tenten zijn snel op te zetten! Daarnaast heeft Partytent-Online ook onderdelen en accessoires voor uw partytent. Op zoek naar een koopje? Neem ook eens een kijkje in onze Partytent-Online Outlet.