Welkom bij Partytent-Online. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Welkom bij Partytent-Online. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Laat je Easy Up tent bedrukken met een opvallende print.

Jouw bedrukte tent als hoogwaardig visitekaartje!

Een Easy Up tent is al een blikvanger op zich, maar dat geldt helemaal als je het laat bedrukken. Bijvoorbeeld met je logo, een afbeelding van je product of welk design je ook wenst. Daarmee werk je effectief en stijlvol aan de zichtbaarheid van je merk tijdens beurzen, evenementen of tentoonstellingen.

Tent bedrukken

Print van absolute topkwaliteit

Bij Partytent-Online zijn alle variaties in kleur en bedrukking mogelijk. Met elk gewenst design, over elk vlak van de tent dat je maar wilt. Het is dus ook mogelijk om de zijwanden te bedrukken.

Zijwanden bedrukken

Weerbestendige printkwaliteit

De bedrukking van je Easy Up tent is niet alleen stijlvol, maar heeft ook een bijzondere uitstraling. De afbeelding wordt op 200 graden gedrukt met een sublimatie printer. Met deze techniek ben je verzekerd van een print van absolute topkwaliteit die niet verliest aan kracht door zon of onstuimig weer. Over kwaliteit gesproken: ook de pasmaat van het doek op het Grizzly Outdoor frame is perfect.

Gratis opmaak

Een prijsvoorbeeld

Het bedrukken van een Easy Up tent kost € 566,22 exclusief btw. Deze prijs geldt voor een 3x3 GO-UP Easy Up frame, een full colour bedrukt dak, scheerlijnen en haringen. Ook het opmaken van logo en tekst is inbegrepen. Dit prijsvoorbeeld geldt bij afname van één stuks per soort. Bij meerdere aantallen doen we je aangepast prijsaanbod.

Een afbeelding laten maken?

Wil je je tent laten bedrukken, maar heb je nog geen afbeelding. Dan maken we deze graag op maat voor je in onze studio. Bekijk hier enkele ontwerpen die we op maat hebben gerealiseerd. Overtuigd van onze kwaliteit? Vraag een offerte aan via het contactformulier.

Tent bedrukken
Oliebollenkraam
Viskraam