Bestel online of bezoek onze showroom. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Bestel online of bezoek onze showroom. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Betaalmogelijkheden

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Partytent-Online?

Bij Partytent-Online kunt u op verschillende manieren betalen. U kiest de betaalwijze die u het prettigst vindt. Belangrijk om te weten is, dat, hoe u ook betaalt, dit altijd op een veilige manier gebeurt. Partytent-Online werkt, om optimale veiligheid te garanderen, samen met Multisafepay.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij Partytent-Online afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U plaatst gewoon een bestelling op Partytent-Online. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Partytent-Online wordt direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Houd uw bankpas en eventuele identificatiemethode, zoals de ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Rabo Scanner of GSM voor INGBank TAN bij de hand.

Levertijd Bij iDEAL Betaling:
Alle voorradige artikelen die u voor 12:00 uur besteld en betaald worden via iDEAL worden tussen de 2 tot 5 werkdagen bij u aangeboden.

Overschrijving
Vindt u het prettiger om op een later moment af te rekenen? Dan kunt u kiezen voor vooruitbetaling per overschrijving. 
Nadat u hiervoor gekozen heeft ontvangt u een e-mail met de gegevens die u nodig heeft om de betaling te kunnen verzorgen. 
U maakt het geld over naar onze betaalpartner “Multisafepay”. Wij krijgen automatisch bericht wanneer uw betaling bij Multisafepay is bijgeschreven. 
Op dat moment versturen wij uw bestelling. U heeft 3 dagen de tijd om de betaling te verzorgen. 
Mocht uw de betaling niet binnen 3 werkdagen uitvoeren, wordt uw bestelling automatisch door ons geannuleerd.

Levertijd Bij Overschrijving:
Bij Overschrijving is het na ontvangst betaling binnen 4 tot 6 werkdagen.

Mocht u hier nog vragen over hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice via info@partytent-online.nl