Bestel online of bezoek onze showroom. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Bestel online of bezoek onze showroom. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Tips om je tuin gezellig te maken

Partytent-online logotuinpaviljoen sfeer

Stay Positive!

Door de actuele omstandigheden van Covid-19
zijn we helaas genoodzaakt thuis te blijven.

Dit is natuurlijk goed om verdere verspreiding van dit nare virus te voorkomen.

Wij van Partytent-online hebben een paar aanraders – tips  om de tijd die je thuis moet blijven wat dragelijker te maken.

Het is tijd om je tuin in orde te maken. Tips om je tuin gezellig te maken!

1. Tuinpaviljoen

Het is heerlijk weer buiten en je bent klaar met de hele dag binnen zitten?

Ga genieten in de tuin, plaats een mooie tuinpaviljoen en je tuin word de ultieme plek om met je gezin te genieten van de tijd thuis.

Door gezellig te eten onder je tuinpaviljoen of een gezelschapspelletje te doen.

De tuin is de perfecte plek om te relaxen en te ontspannen. 

Je creëert met een tuinpaviljoen snel en makkelijk een comfortabele plek in je tuin. Wordt het donker of wat kouder kun je de tuinpaviljoen eenvoudig verlichten of verwarmen. Hier zijn diverse mogelijkheden voor.
Regen? Geen probleem, alle aangeboden tuinpaviljoenen zijn 100% waterdicht. 

We bieden tuinpaviljoenen in diversen kleuren en maten en prijzen,  voor ieder wat wils. 

Een greep uit het assortiment, kies hier je afmeting:

tuinpaviljoen beauty tuinpaviljoen dessert Grizzly europe 3,5 m grizzly europe3x4m
In 2 kleuren 2.5x2.5 m
Diverse modellen 3x3 m
Diverse kleuren 3.5x3.5 m
Diverse kleuren 3x4 m

2. Verwarming - blijf lekker buiten met de koelere avonden

Vooral in het vroege voorjaar kunnen de avonden nog fris zijn. Het is natuurlijk belangrijk dat je het lekker warm hebt in je tuin. een verwarming of een heater kan je daarbij helpen. Verwarm je tuinpaviljoen door een heater of plaats gezellige vuurkorven in de tuin. Er is voldoende keuze uit elektrischte of gas heaters om aan je wensen te voldoen.

Heb je toch voor een vuur gekozen? Ga dan je in de voor- en nadelen wat betreft een vuurplaats verdiepen  en kies wat bij jou het beste past. Wist je dat je een vuurkorf, vuurschaal, of vuurtafel vaak ook kunt gebruiken als barbecue ?

3. De barbecue - gezellig samen buiten etensfeervolle verlichting

Lange mooie lente-zomerdagen in de tuin worden compleet met een barbecue. Want het is een manier om met je gezin een gezellige avond samen te komen. Als u geen zin meer heeft om te koken na een warme dag is het toch zo lekker om gemakkelijk de barbecue aan te steken en even een stukje vlees of vis te grillen samen met  een heerlijke salade.

4. Sfeervolle verlichting - romantisch en mooi

De gezelligheid van je tuin is compleet wanneer er 's avonds mooie sfeerverlichting is zoals bijvoorbeeld veelkleurige balletjes van prikkabels of zachte lichtslangen. Het is ook mogelijk om buitenverlichting eenvoudig zelf te maken door (oude) potjes op te hangen en daar kaarsjes in te doen. Gebruik je fantasie en kleed je tuin gezellig aan. Zo kun je net wat langer genieten van je tuin als het buiten al donker wordt. Zo kun je verder lezen in je spannende boek of het gezelschapspelletje met je gezin afmaken.

Wij wensen jullie desondanks de maatregelen gezonde en zonnige dagen toe.

buitengewoon partytent-online