Bestel online of bezoek onze showroom. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Bestel online of bezoek onze showroom. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Carnaval bij Partytent-online

Carnaval Partytent-onlinePartytent - carnaval

Over een paar dagen is het weer zo ver... Carnaval 2020 staat weer voor de deur.

5 gezellige dagen van het jaar.
Wij van partytent-online hebben voor u een groots assortiment in feesttenten en partybenodigdheden zodat uw carnavalsfeest een groot succes wordt.

Geeft u een carnavals feestje of gaat u naar de carnavalsoptochten kijken? Dan hebben wij de juiste sterke kwaliteit feesttent voor u zodat u en uw vrienden zich geen zorgen hoeven te maken over de weersomstandigheden en lekker verder kunnen hossen en feesten in hun feesttent .

 Omdat carnaval in de winter is raden wij toch aan om over de kwaliteit van de feesttent na te denken.

Onze feesttenten zijn sterk stabiel en waterdicht. Denk aan het vastzetten van de feesttent als je hem opzet. De tenten zijn geheel afsluitbaar  dan blijft de warmte goed in de tent zitten.

easy up feestent

Om voor de juiste sfeer te zorgen in je feesttent tijdens
carnaval hebben wij de partybenodigdheden waar u naar zoekt om uw feest compleet te maken. Hierbij denken wij aan verlichting, verwarming, en meubilair.

Verlichting is ideaal voor in uw feesttent met carnaval het geeft net wat extra sfeer mee aan het feestje.

De statafels die wij aanbieden zijn van horeca kwaliteit en hebben een stabiel en stevig frame. Het 85 cm blad is kras vast en vlekbestendig. 

Wil je een comfortabele temperatuur creëren kijk dan even naar ons uitgebreide Heater/verwarming assortiment.verwarming feesttent

 

Welke verlichting past nu beter bij uw feesttent met carnaval dan prikkabel met led lampen in 5 verschillende vrolijke kleuren.prikkabel carnaval feest

Koop ze nu bij partytent-online.

Is het koud buiten en heeft u moeite met uw feesttent warm te houden?
Dan hebben wij een ruim aanbod aan verwarming zodat uw carnavalsfeest fijn en gezellig blijft in uw feesttent. 

Nu gaat het carnavals feest zeker slagen!

Veel plezier en Alaaf!!

buitengewoon carnaval