Bestel online of bezoek onze showroom. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Bestel online of bezoek onze showroom. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten
Filteren

Koop je topkwaliteit terrastent bij Partytent-Online

Kies voor een van de professionele horecatenten van Grizzly Outdoor. De Pagodetent is een uiterst robuuste, maar stijlvolle tent de je met juiste handelingen het hele jaar  buiten kan laten staan. 

De Stretchtent heeft een geweldige aantrekkingskracht en kan je op verschillende manieren opstellen. 

Een Horeca partytent komt altijd goed van pas als je je gasten een overdekt plekje wilt aanbieden op je horeca terras. Bij regen kun je ze een 100% waterdichte plek aanbieden en kan je de klant extra comfort geven door de (optionele) afsluitbare wanden.

Topkwaliteit horecatenten van Grizzly Outdoor

De Pagodetenten zijn beschikbaar in de formaten van 3 x 3 meter tot wel 6 x 6 meter en het is ook mogelijk om deze tenten oneindig te koppelen. De pagodetenten worden compleet met zijwanden aangeboden.

De Stretchtenten zijn in alle maten beschikbaar en kan je er op los gaan met de verschillende manieren van opstellen, voor elk evenement een andere stijl/vorm. Zijwanden optioneel.

Zowel de Stretchtent als de Pagodetent voldoen aan alle eisen, dankzij de brandvertragende certificering en windbelasting.

Grizzly Outdoor garandeert ook nog eens dat je na aankoop nog 12 jaar lang onderdelen voor je partytent kunt aankopen. Je pakt dus nooit mis als je onverhoopt schade hebt of een onderdeel kwijt bent. Zo heb je met jouw Grizzly Outdoor een tent voor het leven.

Van terrastent tot meubilair. Alles onder één dak.

Bij Partytent-Online koop je niet alleen de tent naar wens. Ook de volledige inrichting met horecameubilair vind je bij ons. Maak je terras compleet met onze aangeboden stoelen en tafels. Van traditionele gezelligheid of strakke en hippe uitstraling tot praktisch inklapbaar meubilair en lage tafels die kunnen dienen als bar of toonbank. Niet zomaar een assortiment maar kwaliteit en materialen die gewoonweg sterk zijn en heerlijk zitten.

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie