Partytenten

Partytent verwarming

Wil jij er het hele jaar door warmpjes bij zitten? Met sfeervolle terraswarmers kun je ook op frisse dagen van je terras, tuin of balkon genieten. Of het nu midden in de zomer is of hartje winter: onze terrasverwarming voorziet elke avond van een sfeervol temperatuurtje.

Lees meer...

Partytent kopen in Nijmegen

Bij Partytent-Online bent u aan het juiste adres. We kunnen de partytent bij u in Nijmegen bezorgen maar u kunt hem ook afhalen. Partytent-online levert al meer dan 10 jaar een groot assortiment professionele partytenten, vouwtenten, feesttent accessoires, party meubilair en tuinpaviljoens aan particulieren en verhuurbedrijven.

Lees meer...

Partytent kopen in Rotterdam

Uw partytent kopen in Rotterdam? Laat uw partytent netjes thuis bezorgen! Partytent-online.nl levert al meer dan 10 jaar een groot assortiment professionele partytenten, vouwtenten, feesttent accessoires, party meubilair en tuinpaviljoens aan particulieren en verhuurbedrijven.

Lees meer...

Partytent verhuur online

Bent u op zoek naar een betrouwbaar partytent verhuurbedrijf in uw regio, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Stop met zoeken en kijk op www.partytentverhuur-online.nl.

Lees meer...

Partytent kopen in Amsterdam

Uw partytent kopen in Amsterdam? Laat uw partytent netjes thuis bezorgen! Partytent-online levert al meer dan 10 jaar een groot assortiment aan partytenten, easy up tenten, feesttent accessoires, meubilair en tuinpaviljoens aan particulieren en verhuurbedrijven.

Lees meer...

Partytent PVC

Deze PVC partytent is van duurzaam 550gr m2 PVC dak, zeil zijdelen en roestvrije 38 mm buizen, wat bij goed gebruik jaren mee gaat. In de volksmond wordt dit duurzaam PVC materiaal ook wel vrachtwagenzeil genoemd.

Lees meer...

Partytent onderdelen

Ongelukken gebeuren! Wij bij partytent-online zijn ons hiervan bewust. Maak je geen zorgen - we hebben een enorme collectie van partytent reserveonderdelen en accessoires.

Lees meer...

Partytent vastzetten

Het vastzetten van een partytent is heel belangrijk. Bij het plaatsen van een partytent dient u altijd na te denken over hoe u de partytent vastzet (of verankert). Het niet of onvoldoende vastzetten van de partytent kan ervoor zorgen dat de partytent eenvoudig wordt opgetild. Dit kan enorme schade veroorzaken aan de partytent. Je kunt dit makkelijk voorkomen door de partytent goed vast te zetten.

Lees meer...

Partytent kopen

Partytent-Online probeert u een aantal zaken duidelijk te maken omtrent de partytent waar u naar moet kijken bij de aanschaf van een partytent.

Lees meer...

PVC Partytent Schoonmaken

Het dak en de zijwanden van uw partytent schoonmaken wordt gedaan met lauw warm water en groene zeep. Schimmelvlekken of oxidatie (eventuele roestvorming)  kunt u op uw PVC partytent schoonmaken met een lichte chlooroplossing.

Lees meer...