Bestel online of bezoek onze showroom. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Bestel online of bezoek onze showroom. Actuele voorraadstatus op de website & gegarandeerde levering. Grote pakketten leveren wij met onze eigen bezorgdienst. Kom ook eens een bezoek brengen aan onze showroom!

 

Sluiten

Parasol tips

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een parasol?

Je dient te kijken naar de grootte van je terras en daarbij de diameter/afmetingen van de parasol. Kies je voor een zwevende of staande parasol. Zorg ervoor dat je de juiste parasolvoet gebruikt.

Een zwevende of staande parasol.

Met de zweefparasol koop je voor een leuk bedrag een complete vrij hangende parasol inclusief kruisvoet. De parasol is uitgevoerd in een staal gecoat frame. Het frame is voorzien van een poeder coating. Het parasoldoek is vervaardigd uit 180 grams polyester. Het doek is voorzien van een windvanger en is spatwaterdicht. De parasol draai je eenvoudig open door middel van het draaimechanisme.

De stok parasol heeft een robuuste paal, gepoedercoat staal en 8 stuks versterkte rechthoekige baleinen* die zorgen voor meer stabiliteit. Met een draaiknop is de parasol makkelijk in hoogte verstelbaar. Het kantelen van de parasol gaat door middel van 1 knop in te drukken. De stokparasol heeft een staal gecoat frame met een wanddikte van 1.5 mm, deze bestaat uit 2 delen.

Verkopen jullie ook beschermhoezen?

Jazeker! Wij bieden ook beschermhoezen aan voor een stokparasol van 3m.

Bij de 3.5 meter is deze inbegrepen.

Hoe moet ik mijn parasol schoonmaken?

Onze parasoldoeken zijn gemaakt van polyester. Wij adviseren de parasol schoon te maken met shampoo. Deze kunt u ook vinden op onze website. Houdt de parasol schoon, dan kun je er zo lang mogelijk van genieten!

Tip: Om tegen vuil te beschermen neem je er meteen protector bij.

Onze parasols zijn ook te zien (en te koop) in onze showroom in Veghel. 

*Baleinen zijn de versteviging die samen zorgen dat het dak op spanning staat.

Tip: Bij goedkopere modellen bestaan deze uit 6 baleinen, bij ons zijn het er 8 ( verschilletje